Heb je het gevoel dat sommige vacatures maar niet gevuld raken? Klagen je werknemers over ondraaglijke werkdruk? Zie je steeds meer mensen uitvallen? En zijn structurele overuren een dagelijkse realiteit? Hoog tijd voor verandering! Maak kennis met Inclusief Jobdesign. Ook binnen jouw bedrijf schuilen er immers jobs in andere jobs. Door middel van analyse en herverdeling van taken, kunnen we eenvoudige klussen afsplitsen tot een nieuwe job. Zo kunnen jouw geschoolde krachten zich volledig focussen op hun kerntaken. Tegelijk biedt het jobkansen voor mensen die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. Twee vliegen in één klap, toch?

Inclusief Jobdesign = baanbrekend

Compaan (Job & Co vzw) verdiepte zich in najaar 2022 in deze baanbrekende HR-methodiek, die in Nederland al een groot succes bleek te zijn. We gingen ermee aan de slag bij diverse bedrijven om duurzame tewerkstelling te creëren. Compaan staat klaar om jouw bedrijf op maat te ondersteunen. En we hebben één duidelijk doel voor ogen: een inclusieve werkvloer waar iedereen kan schitteren. En het beste nieuws? Met de tussenkomst van VDAB is de ondersteuning in veel gevallen zelfs kosteloos!

Wil je ontdekken of inclusief jobdesign een oplossing kan bieden voor de HR-uitdagingen in jouw bedrijf? Schrijf je snel in! Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar.

Ontdek ook de andere activiteiten van Compaan: recuperatiesteen bewerken, biologisch circulair weibrood en Nederlands op de werkvloer

Deze activiteit is volzet.

Organisator(en)

Compaan
Delen via