Van reststroom naar smaakvol brood: bak zelf je biologisch circulair weibrood! Wie kaas maakt, heeft te maken met de reststroom wei. Maar wist je dat deze reststroom nu wordt omgetoverd tot een heerlijke lekkernij? De samenwerking tussen Kaasmakerij De Zuivelarij uit Berlare en Compaan heeft geleid tot het verrukkelijke biologische weibrood, sinds oktober 2022 verkrijgbaar in de Gentse Bio-Planets.

Biologisch circulair weibrood = ook sociaal

Het weibrood is niet alleen circulair maar ook sociaal, want Compaan Food is een afdeling van het maatwerkbedrijf Compaan. Zij bieden er, voor wie elders moeilijker aan de slag kan, werk en ondersteuning op maat. Als klant creëer je dus een grote sociale meerwaarde. Je investeert mee in de opleiding en persoonlijke groei van de medewerkers - een knapperige win-win!

Tijd om je bakkersschort aan te trekken en je eigen heerlijke circulair brood te bakken! Van het kneden van het deeg tot het perfecte rijzen, ontdek alle geheimen achter het ambacht van het broodbakken. Snel inschrijven is de boodschap, want er is plaats voor slechts 6 personen.

Ontdek ook de andere activiteiten van Compaan: recuperatiesteen bewerkeninclusief jobdesign en Nederlands op de werkvloer

 

Deze activiteit is volzet.

Organisator(en)

Compaan
Delen via