Wat is de Impactweek?
icon
icon

Van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni tonen circulaire en sociale ondernemers hoe zij volop gaan voor positieve verandering en op welke manier zij impact genereren op tal van maatschappelijke vraagstukken.

Tijdens de week komen heel wat goede voorbeelden aan bod. Het is de uitgelezen week voor impactondernemers om elkaar te ontmoeten. Lokale besturen, ondernemers en organisaties worden geïnspireerd om volop in te zetten op een duurzame transitie.


Hoe kan ik mijn evenement aanmelden?
icon
icon

Wil jij een evenement organiseren op één van de dagen van de Impactweek? Het aanmelden van een evenement kan tot en met 20 mei 2022. Neem hier contact op met ons team om je activiteit te registreren.

 


Is er een deadline voor aanmelding van mijn evenement?
icon
icon

Evenementen vinden plaats van maandag 30 mei 2022 tot en met vrijdag 3 juni 2022. Hoe eerder je evenement is aangemeld op de agenda, hoe beter we het kunnen opnemen in onze communicatie.

Na 20 mei 2022 kunnen we je evenement helaas niet meer meenemen in onze agenda.


Waar vinden de evenementen plaats?
icon
icon

De evenementen georganiseerd tijdens de Impactweek vinden plaats over de volledige provincie Oost-Vlaanderen. Dit zowel fysiek als online. Naast lokale ondernemers bieden circulaire hubs inspirerende activiteiten aan in hun eigen regio.


Wie kan een evenement organiseren?
icon
icon

Evenementen worden georganiseerd door ondernemers en organisaties die impact willen genereren. Of het nu op circulair of sociaal vlak is, elke organisatie die zich hiermee kan identificeren, is van harte welkom.


Wanneer moeten de activiteiten plaatsvinden?
icon
icon

De activiteiten moeten plaatsvinden in de week van 30 mei 2022 tot en met 3 juni 2022


Wat voor evenement kan ik organiseren?
icon
icon

Je bepaalt zelf hoe je evenement er uit ziet. Een evenement kan variëren van groot tot klein, van een workshop of lunchmeeting, tot rondleiding, webinar of demonstratie. Neem ter inspiratie een kijkje op deze pagina.

Een evenement is gratis voor deelnemers en gaat inhoudelijk over circulair en sociaal ondernemen. Een evenement richt zich op ondernemers (B2B), lokale besturen en organisaties.


Hoe communiceer ik over mijn event?
icon
icon

Iedere organisator ontvangt via mail een communicatietoolkit waarbij je jouw evenement in de kijker kan zetten. Gebruik ook steeds #impactweek bij sociale media.

 


Ik twijfel of mijn event past binnen de Impactweek?
icon
icon

Twijfel je of een activiteit past binnen de Impactweek? Stuur ons een mail zodat we samen even je idee kunnen afstemmen.


Wie organiseert de Impactweek?
icon
icon

De Impactweek wordt georganiseerd door Provincie Oost-Vlaanderen in samenspraak met bedrijvencentrum De Punt en de circulaire hubs in Oost-Vlaanderen: De Keet, SCHOUDER en Sociaal-Circulaire Hub Gent.