Weg met verspilling! Atelier Compaan gaat de strijd aan met overschotten natuursteen, deze belanden namelijk nog heel vaak op de afvalberg. Als steenkapperij verwerken we het restmateriaal tot mooie, bruikbare objecten. Bijvoorbeeld, onze nieuwste creatie: schitterende tafels, samengesteld uit resten marmer voor de iconische Bar Belgica uit Dendermonde.

De gerecupereerde steen is circulair én sociaal, want Atelier Compaan is een trotse afdeling van het maatwerkbedrijf Compaan. Hier bieden we werk en ondersteuning op maat aan mensen die elders moeilijker aan de slag kunnen. Dus wanneer je kiest voor onze meesterwerken, creëer je een grote sociale meerwaarde én draag je bij aan de opleiding en persoonlijke groei van onze getalenteerde medewerkers.

Bewerk recuperatiesteen zelf!

Wil je ook zelf de handen uit de mouwen steken en meester worden van de hamer en beitel? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in voor onze unieke workshop. Hier leer je niet alleen de kunst van steenbewerking, maar krijg je ook een exclusieve rondleiding door ons inspirerende atelier. Wees er snel bij, want we hebben slechts plaats voor maximaal 6 personen.

Ontdek ook de andere activiteiten van Compaan: biologisch circulair weibroodinclusief jobdesign en Nederlands op de werkvloer

Deze activiteit is volzet.

Organisator(en)

Compaan
Delen via