Maak kennis met de toekomst van betaalbaar en duurzaam wonen: WOODULAR, het revolutionaire bouwsysteem van De Noordboom! Op onze inspirerende locatie in Ronse nodigen we je uit om dit modulaire en circulaire  wonder te ontdekken. En dat doen we graag onder het genot van een verfrissend drankje.

Toekomstwoning is dé oplossing

WOODULAR biedt de ultieme oplossing voor betaalbaar en toekomstgericht bouwen. Met flexibele dak-, wand- en vloerelementen die keer op keer gedemonteerd kunnen worden, is dit systeem uiterst herbruikbaar voor steeds wisselende noden en levensfases. Gemaakt van prefab hout en bio-ecologische materialen, geniet je van een energiezuinig gebouw dat zelfs een positieve impact heeft op het milieu doordat het CO2 opslaat!

Lokale overheden en sociale woonmaatschappijen vinden in WOODULAR een perfecte oplossing voor diverse toepassingen, van noodopvang tot zorgunit, klaslokaal, studentenkot en nog veel meer. Ook de particuliere woningbouw kan profiteren van dit flexibele bouwsysteem dat meegroeit met jouw behoeften en financiële draagkracht.

Meer weten? Schrijf je in voor een demonstratie met rondleiding in onze modelwoning!

Schrijf je via onderstaand formulier in:

    Organisator(en)

    De Noordboom EU Woodular
    Delen via