Is duurzaamheid een belangrijk thema in jouw bedrijf? Ontdek in deze sessie hoe je kan samenwerken voor meer sociale én circulaire impact!

Vele bedrijven hebben al een duurzaamheidsstrategie uitgewerkt die is opgebouwd rond de Sustainable Development Goals. Wij willen de focus in deze gebalde sessie leggen op samenwerking met sociale economie, door het aanbod van Gentse maatwerkbedrijven in de kijker te plaatsen. Zij zijn al jaren een betrouwbare en kwalitatieve partner voor vele bedrijven, met oplossingen op maat in verpakking, groen, catering, schoonmaak, mobiliteit, … Meer en meer ook met ecologische en circulaire oplossingen, trouwens!

Maatwerkbedrijven uit de Gentse sociale economie vertellen in een korte voorstelling wat ze voor bedrijven kunnen betekenen, waarna een speeddate mogelijk is met een of meerdere maatwerkbedrijven naar keuze. Als duurzaamheidsmanager, facility manager, aankoopmanager, COO, CEO, … krijg je zo meteen ook zicht op concrete samenwerkingsmogelijkheden. Kort en krachtig!

Programma

12:30 - Korte voorstelling aanbod Gentse maatwerkbedrijven

13:15 - Mogelijkheid tot een of meerdere speeddates met maatwerkbedrijven als Ateljee, Weerwerk, Labeur, Compaan, Manus, Mirto, Groep Intro,...

14:00 - Einde

Organisator(en)

De Punt Sociaal Circulaire Hub Gent
Delen via