Fietsen rondom het prachtige Dendermonde, Lokeren of Zele is één van de leukste manieren om de regio te leren kennen! Ontdek de groene wegen tijdens een toeristische testrit met een splinternieuwe elektrische circulaire fiets.

Bij een van de mogelijke fietsroutes naar keuze, variërend tussen 12 en 20 km, krijg je meer informatie over de circulariteit van de fietsindustrie en maak je kennis met de doelgroepwerknemers van het maatwerkbedrijf die de elektrische circulaire fietsen bouwen. Alle deelnemers ontvangen ten slotte een informatiepakket alsook een circulair fietsgadget! Onder de deelnemers aan een testrit wordt een circulaire stadsfiets verloot!

Een wat? Een circulaire fiets!

Er zijn tienduizenden gebruikte fietsen die ergens niets staan te doen. Misschien is er een kleinigheidje mis, misschien iets groter. Misschien is het een fiets van een bedrijf of overheidsdienst die afgeschreven is en niet meer gebruikt wordt. In plaats van die te laten staan of naar het containerpark te brengen, kunnen we daar net zo goed een beter dan nieuwe fiets van maken.

Organisator(en)

Mo-Cyclette
Delen via