Biogebaseerde economie wordt wel eens de economie van de toekomst genoemd. Hoog tijd om hiermee kennis te maken! Ontdek hoe appelschillen hippe vegan sneakers worden en zo veel meer via de expo ‘Biogebaseerde economie in Oost-Vlaanderen. Er zit meer in dan je denkt’ in de bibliotheek van Zwalm. Inschrijven is niet nodig. Kijk online naar de openingsuren van de bib!

Expo

Tijdens de expo maak je kennis met de basistechnieken van de biogebaseerde economie, leer je producten kennen, zie je waar de bedrijven en activiteiten zich bevinden in Oost-Vlaanderen én ontdek je de beroepen en economische principes. De expo is doorspekt met film, getuigenissen, voorbeelden, objecten en interactie.

Lespakket

Bij de expo hoort ook een lespakket voor leerlingen uit de derde graad secundair onderwijs. Het pakket sluit aan bij de vakken economie, Engels en wetenschappen/STEM. Bezoek de expo met je klas en voer verschillende opdrachten uit. Leerlingen maken gebruik van eigen opdrachtbladen, waardoor ze het thema en toekomstige boeiende jobs grondig leren kennen.

Organisator(en)

Bibliotheek Zwalm
Delen via